Lillebrors gaver


I Lillebrors gaver  (Cappelen Damm 2010), som er en oppfølger til Gjemmestreker  (Cappelen Damm 2009), er hovedpersonenene Lillebror og Katt.
"Bli med inn i Eventyrskogen og møt Lillebrors venner. Lillebror har kurven full av gaver som de skal få, det er eple og nøtter, nøkkel og tryllestav, kosteskaft og saft. Den aller fineste gaven er til storebror Katt. Hvis Lillebror bare kan finne han ... "

I denne boken møter du mange karakterer som er kjente for både barn og voksne, men det er slett ikke sikkert de verken oppfører seg eller ser ut slik de gjør i de kjente eventyrene. Her finner du f.eks den onde stemoren, de tre små grisene, ulven, prinsessen, kongen, Snehvit, Rødhette, Hans og Grete, trollet og mange flere. For den som er glad i å lete etter referanser fra eventyr og film, ligger det mye som er klart til å nøstes opp. I tillegg er det mange historier å følge fra oppslag til oppslag, noen av karakterene går gjennom alle oppslagene, mens andre bare er med i noen få. Og hva gjør egentlig alle sammen med gavene de får av Lillebror?


"En leken og eventyrlig bildebok" i følge forlaget, Cappelen Damm. Noen av oppslagene ser du her: